Actievoorwaarden

1. Voorwaarden ‘gratis kraamcadeau’ actie

Deze voorwaarden (hierna “actievoorwaarden”) gelden voor de Shoesme ‘gratis kraamcadeau’ actie (hierna “actie”). Het is een actie van Shoesme International BV, in Tilburg (hierna “Shoesme”).
 De actie begint op 1 februari 2018 en duurt tot en met 1 februari 2019 of zolang de voorraad strekt.

**Wegens fraude is deze actie vroegtijdig gestopt. De actiecode is online gecommuniceerd, waardoor de pakketten werden besteld door men die geen actieflyer hebben ontvangen. Mocht je toch een flyer hebben ontvangen bij een verloskundige-praktijk, neem dan even contact op met klantenservice@shoesme.nl.**

---------------------------

Na 1 februari 2019 kun je dus niet meer meedoen. Als ouder of wettelijk voogd kun je meedoen met de actie gedurende je zwangerschap of voor ieder kind dat geboren is in de periode van 1 februari 2018 tot en met 1 februari 2019. Shoesme kan deze actievoorwaarden in de tussentijd aanpassen. Wij raden je daarom aan de voorwaarden regelmatig te bekijken op onze website.
 Door mee te doen aan de actie geef je aan dat je akkoord gaat met deze actievoorwaarden.

2. Meedoen

Ben je op dit moment in verwachting of ben je ouder of wettelijk voogd van een kind dat geboren is in de periode van 1 februari 2018 tot en met 1 februari 2019 en heb je een actieflyer ontvangen via jouw verloskundige? Dan kun je met deze actieflyer meedoen met de actie. Als je een gratis kraamcadeau bestelt, meld je je automatisch aan voor de e-mailnieuwsbrief van Shoesme. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Als je deelneemt aan de actie, krijg je van Shoesme een gratis kraamcadeau en een tegoedbon ter waarde van €5,95 voor de Shoesme webshop (shoesme.nl).
 Als deelnemer kun je per woonadres in Nederland [via jouw e-mailadres] maximaal 1x meedoen aan de actie. Als je een tweeling krijgt, neem dan contact op met de Shoesme Klantenservice, zodat we twee gratis kraamcadeaus beschikbaar kunnen stellen.
 Shoesme mag de actie stoppen, onderbreken of veranderen, als wij vinden dat dit nodig is en zonder dat we dat eerst moeten laten weten. We mogen - als het nodig is - ook de kraamcadeaus van de actie veranderen.

3. Zo werkt de actie

Als je gebruik maakt van de actieflyer, kun je gratis een Shoesme kraamcadeau bestellen op Shoesme.nl. Je kunt kiezen uit twee verschillende typen kraamcadeaus ter waarde van €24,95.

Door het invoeren van de actiecode die op de actieflyer staat, vervallen de kosten à €24,95. 

4. Actieflyer

De actieflyer is bij invoeren van de code €24,95 waard en is alleen in te wisselen voor een kraamcadeau op https://www.shoesme.nl/babyschoenen/kraamcadeaus. De actie geldt niet bij de verkooppunten of brandstores van Shoesme.

Als je een actieflyer krijgt, geldt die alleen voor jou. Je kunt hem niet ruilen, aan iemand anders geven of inwisselen voor geld of voor artikelen die evenveel waard zijn. Als we de waardebon niet kunnen of mogen inwisselen, dan vervalt deze aan Shoesme.

Je kunt het kraamcadeau dat je met de actieflyer hebt besteld niet retourneren of ruilen.

**Wegens fraude is deze actie vroegtijdig gestopt. De actiecode is online gecommuniceerd, waardoor de pakketten werden besteld door men die geen actieflyer hebben ontvangen. Mocht je toch een flyer hebben ontvangen bij een verloskundige-praktijk, neem dan even contact op met klantenservice@shoesme.nl.**

5. Jouw gegevens

Als deelnemer moet je e-mailgegevens aan ons doorgeven die juist en volledig zijn. Als de gegevens niet kloppen of niet volledig zijn, dan doen we niets met je aanvraag.

We geven jouw persoonsgegevens niet door aan anderen. Ze vallen onder ons privacy statement.

6. Aansprakelijkheid en verwarring

Meedoen aan de actie is voor eigen risico. Als de actie direct of indirect tot schade leidt (of als er een verband is te leggen tussen een schade en de actie), dan is Shoesme daar nooit aansprakelijk voor.

Shoesme én hulppersonen en/of anderen die voor ons werken, zijn er ook niet aansprakelijk voor als je extra geld moet uitgeven doordat je aan de actie meedoet en/of doordat je het kraamcadeau hebt aangenomen en gebruikt.

Je kunt Shoesme er niet op aanspreken als een verstuurde e-mail niet is aangekomen op het aangegeven e-mailadres. Bijvoorbeeld doordat een provider de e-mail niet doorstuurt naar het opgegeven e-mailadres of om een andere reden.

Bij Shoesme doen we er alles aan om onze website(s) zo zorgvuldig mogelijk te beheren en onze acties zo goed mogelijk te organiseren. Toch zou het kunnen dat de informatie die we hebben gegeven niet volledig is of niet klopt. Als er druk-, spel-, zet- of andere (vergelijkbare) fouten zijn gemaakt in materiaal (in welke vorm dan ook) dat door Shoesme openbaar is gemaakt, dan kun je dat Shoesme niet aanrekenen. Je kunt Shoesme op geen enkele manier tot iets verplichten.

7. De rechten van Shoesme

Shoesme mag altijd bepalen dat je (tijdelijk) niet mag meedoen aan de actie als je - op wat voor manier dan ook - dingen doet die niet kloppen met de voorwaarden of met de regels in de wet. Dat mogen we doen als wij vinden dat dit nodig is. Zonder dit vooraf aan je te laten weten, zonder een reden op te geven en zonder dat je Shoesme aansprakelijk kunt stellen.

Shoesme mag de actie stoppen, onderbreken of veranderen, als wij vinden dat dit nodig is en zonder dat we dat eerst moeten laten weten. We mogen - als het nodig is - ook de kraamcadeaus van de actie veranderen.

**Wegens fraude is deze actie vroegtijdig gestopt. De actiecode is online gecommuniceerd, waardoor de pakketten werden besteld door men die geen actieflyer hebben ontvangen. Mocht je toch een flyer hebben ontvangen bij een verloskundige-praktijk, neem dan even contact op met klantenservice@shoesme.nl.**

8. Slotbepalingen

Het merk Shoesme is een geregistreerd merk. Je mag niets van deze actie en/of publicatie verveelvoudigen of publiceren, zonder dat Shoesme je daarvoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven.

Tilburg, februari 2018